Steel design, stupid driver & Avatar

Banyak phase yang sy alami dalam hidup sy arinih.
Kejap2 happy, kejap hangin and last skali sy rase normal.
;)

Ok. Let me tell you my story.

I was assigned by Dr. Sooi untuk present my homework in front of the class today. Secara jujurnya la kan, sy expect sy dapat present yang last2. Nak2 dekat2 akhir semester. Huhu. Alih2 sy jadi orang first lak yang present. Of cos la huru hara kan hidup sy.

Hehe. :D

Malam tadi pon tidur dalam kul 3am sebab nak siapkan design. Lately nih sy selalu tidur awal memandangkan housemates baru sy nih semua nya kaki tidur awal. Hehe. If ikutkan Yot, pukul 11pm da masuk tidur da. Cuda paling lambat dalam pukul 1am. So, sy pon secara tak langsung terikut la kan. ;)

Sebenarnya bila sy design steel tuh sy da dapat agak da sy buat agak2 macam merepek. Tapi, bila end up and discuss dengan Dr. Sooi pasal soalan tuh, Dr. Sooi cakap apa yang sy buat tuh da cukup ok da sebab die nak tengok konsep sy je. So, gembira la dalam hati nih tak terkata. :)

Masa abis kelas, Cuda da tanya sy da abes kelas belum. Dia tunggu sy kat faculty die. So, sy pon rush la nak pegi amek Cuda sebab sy rasa die da tunggu sy dekat 1 jam tadi. Guilty lak sy suruh dia tunggu sy lama2. Huhu. Tapi, bila sy pergi kat kereta je nampak ade 2 kereta kaler merah blocking kereta sy. Time tuh sy da agak da yang handbreak kereta2 tuh kena angkat. Akhirnya, terkeluar gak la perkataan carutan dari sy sebab bengang ngan driver2 bodo macam nih. Tapi, kalau bodo takkan la masuk UiTM kan? Haih. Memang bengang je sy dengan kete 2 buah tuh. Macam haram je parking kereta siap angkat handbreak. Die pk kete die tuh parking atas stage agaknya. Huh!

After fetched Cuda, sy bebel2 kat Cuda pasal driver2 sengal tuh. Mata pon da agak2 mengantuk da. Mula2 ingat nak kemas barang kat rumah lama, tapi tukar plan sebab nak tengok kak long dengan Queen kat rumah die. Balik Shah Alam balik, sy tertidur jap and tersedar bila Kamal message tanya sy da siap ke belum nak pergi tengok Avatar.

So, there we go. Akhirnya tengok gak sy cite Avatar tuh.
After da bape kali kena tiket asek sold out je.
;)

Kiteorang tengok dengan Allim and Noi sekali. Overall cite tuh best la gak. Smart gile CGI die. Tapi, mode excited sy tak berapa wujud la kan sebab sy dalam state yang masih mengantuk. Nak elakkan sy tertidur, sy tanya2 la Kamal soalan bodo. Tapi, sempat gak la mata sy hampir nak terlelap. Hahaha. Pengakuan terbuka aku. Tapi cepat2 menangkis perasaan untuk tidur bila Kamal cakap tah ape tah ngan sy and sy iye kan je. Hehe. ;p

Dan,
balik2 rumah je sy sempat gak buat 1 cheese cake untuk hari nih.
Bajet nak kasi budak2 rumah lama and terasa nak makan cheese cake jugak!

Picture?
Xde la. Sy malas nak upload.

:D

Have a nice day everybody!

With love,
F

You Might Also Like

9 COMMENTS