Queen Qasrina : 3

Hello guys!
Sorry for my absentee lately. Nak buat camane kan?
Internet service takde. Hehe. ;)
Anyway, I'll try my best to catch up with you guys ape yang sy da buat for last few days.
Rase2 ayat kat atas nih macam ade viewer yang up to 400 lak. Hahaha!

Sekarang nih sy ade kat CC.
Tengah nak siapkan assignment Research Methodology. Haih.
Risau lak sy bila kurang belajar sekarang nih. Sy pon agak cepat letih je.
Tuh maksudnye sy da kena work out la kan? I know. I know.
Sy pon da makin gemuk da rasa nye. ;)

Last Thursday, Kak Long anta Queen kat rumah sewa sy untuk dijaga.
Ada Lea, Rose, Yot n Cuda waktu tuh.
1st 1 hour tuh dia asek nanges je. Siap muntah2 yang baaaaaaaaanyak sangat.
Semua org gelabah je bila die muntah2 teruk cmtuh.
Baju sy da tentu2 lencun.
Sy jerit panggil Lea, dia masuk bilik and tergamam dalam 10 saat sebelum bertindak.
Rasa nak tumbuk je.
Cuda ngan Rose berlari amek mop and tuka cadar yang penuh muntah tuh.
Yot amek Queen dari sy sebab sy kena tukar baju yang da penuh dengan muntah Queen yang banyak. Haih.

Sian sungguh dia.
Pandang sy waktu tukar baju tuh macam rasa bersalah je sebab da kotorkan rumah.
Menangis tak henti2.

Sy call Mak tanya nak buat apa sebab kiteorang malas nak interrupt Kak Long nye class.
Check2 perut dia, mcam kembung je sbb keras sket.

Elok je letak minyak and Vicks sume, dia da start back in action.
Rupa2 nay perut tak selesa. Haha.

Suka sungguh die main2 lepas tuh.
Siap nanges bila takde orang layan. ;)

Sy suka bila dia nanges. Haha. ;)
Queen the Warrior!

Aktiviti ajar dia mana 1 tongue. ;p

Habis sume benda die geledah.

Kak Long sempat makan lagi kat rumah sy malam tuh since Queen dilayan oleh kiteorang.
Sian die. Selalu asek skip makan malam je.
Mana la berat tak jadi 40kg je.
Haih.

Bila sy nak jadi macam tuh ek?
Haha.

Ok la. Nak get back to work.
See ya again!

Take care.

With love,
F

You Might Also Like

4 COMMENTS