New semester :)

It's been a while since the last time I've updated my blog.
Im sorry for being an absentee because Im not in a state to write anything right now.

Well,
changing mood had ruined everything.
That's what will happen when you're become a woman and had a time-out-for-a-week during every month.

*penat lak aku cakap omputih. haha*

Da dekat 3 kali sy taip panjang2 and last skali delete. Sebab nya? Sy tak tau ape yang nak tulis kat sini. Hehe. ;) Penat nak brainstorm idea. Tak keluar2 pon.

New semester da bukak da. That's mean sy ade lagi setahun nak habiskan sisa2 hidup sy kat sini before nak masuk ke dunia kerja-balik-malam plak. :) Even sy takut nak ingatkan diri sy da dekat da masa sy nak kena keje2 sume nih, tapi still sy looking forward for it. Best pulak nak try satu dunia lain. Tapi, rata2 yang sy dengar from siblings and senior sy, zaman belajar jugak yang paling best. Indeed! :)

Sy da start a few classes da. Even this is the first week of this semester, sy da dapat assignment da and siap kena present lagi untuk minggu depan. So far, da ade beberapa kelas yang da menarik minat sy untuk belajar da. Steel design, Math, Research. Buat masa sekarang nih, sy rasa best la kelas2 tuh semua.

Friends for this semester : jumpa balik kawan2 sy since dari Jengka because semester nih kiteorang da masuk kelas based on major masing2. Lagipon, kebanyakan classmates sy untuk last semester amik Water as dieorang nye major. Since sy budak Structure, kena la pandai2 bawak diri sendiri. :)

Sekejap je sy da 3 semester kat sini. Haih.
Rasa da macam nak makin tua je. :P

Sorry la if post nih merepek2. Serious sy tak tahu nak cakap ape sebenarnya.

Have a nice day everybody!


With love,
farah

You Might Also Like

10 COMMENTS