Busy Mode : 2

Actually, sy tengah ada mode untuk buat blog hari nih.
So, don't bother kalau sy excited nak menulis blog sekarang nih eh?
;)

Sy pon tak tau la kenapa sy merasakan yang masa sy nak luangkan dengan kawan2 sy mesti kurang.
Dengan family? Lagi la. If Mak sy datang KL baru sy jumpe.
Hari2 MESTI call Mak. Takpun Ayah.
Dengan Big Mama & Nabilah da lama da sy tak spend masa dengan mereka.
Haih, rindu jugak nak borak2 & gelak2 sama2.
Tapi, since Big Mama busy sungguh, sy pon rasa malas nak ganggu.
:(

Malam tadi tah kenapa tah sy rasa homesick gile2.
Huhu.
Taktau la kenapa. Rasa rindu gile kat Mak & Ayah.
Maybe because of sebelum tuh sy balik Subang. Tapi, tuh pun kejap je.
Big Mama da tidur da masa tuh.
Sy hantar resume and terus balik Shah Alam je masa tuh.

Kadang2 sy rasa masa sy dengan kawan2 pon da kurang sekarang.

Dengan Anis pon sy da lama tak makan or keluar sama2.
Dia pon rancak busy dengan classmate je. Haha. ;)
Asal ajak keluar, "Budak2 kelas aku da ade plan la."
Cheh!

Dengan Han & Ira, pon same jugak.
Sejak pindah rumah, sy jumpa Ira pon kat faculty je. Huhu.
Bila jumpa Ira, hug macam tak pernah jumpa. ;p

Even dengan Kamal pon sy rasa sy jarang spend masa same2.
Nama je 1 kelas, tapi nak tegur each other pon susah.
Nak kata kiteorang busy, entah la. Rasa nye macam tak busy pon.
Hang out pon seminggu sekali je rasa nye. Huhu.

Oh ya!
Tibe2 tuka mode excited lak.

Last week sy pergi William.
Best la jugak.
Sejak harituh sy nak makan kat sana.
Tapi sebab sy tengah emotionally distrupted, sy tak makan pon the last time sy pergi sana.
Hehe. ;)
Sape tak bengang weh kalau kereta lu kena langgar 1 pintu?

Nasi Crab kot nama nih. sy tak ingat. Haha.
Allim & Nonoi.
Kamal tak suke gamba nih. Tak kacak kata nye. Macam la selama nih kacak.
Muka bajet je Din nih. ;)
Avocado chocolate. Nampak macam best je tapi tak sempat rasa. ;p

Kiteorang pergi malam before sy gerak to Langkawi. Huhu.
Mula2 nak makan kat Murni tapi tutup lak Murni tuh.

Haih.

Macam ayat yang sy selalu cakap kat budak2 nih,
NO LOVE FOR ME.
;)

Take care!

With love,
F

You Might Also Like

2 COMMENTS