Queen Qasrina : 2

Malam semalam kiteorang gerak pergi Shah Alam.

Sebab nye : Anak buah Ayah kahwin, and sy kena la pergi sebagai driver dan mengenali sanak saudara. Haha. Amaran tuh telah dikeluarkan sebab sy nih jarang jumpa sanak saudara belah Ayah. So, Mak cakap nanti sy kahwin xde orang nak datang. Jimat sikit bajet kan? Haha. ;p

So, hari nih pergi la ke Klang. Oh, ye! Bersama Queen yang dikasihi juga.
Mama die keje hari nih. So, Mak and Ayah sy amek la die untuk bawak gi kenduri kahwin tuh. Lagipon Queen da bape hari demam panas. And Mak sy da sangat risau.
Kak long yang obses dengan anaknye, nangis2, cakap anak die da sihat. Tak kasi bawak balik Melaka.
Adoi! Mengundang kemarahan Ayah sy betol.
Last2 Ayah sy dan Abg Syed memujuk Kak long untuk bagi Queen bawak balik Melaka and jumpe doctor die kat Pantai esok. Kecik2 da high maintenance. Haha.

Pelik btol ngan Meow nih.
Before kahwin dulu, dia la paling tak suke kat budak2.
Sekarang nih, orang nak amek Queen jap pon x boleh. Bukan bawak gi mane2 pon. Bawak balik Melaka jumpe doctor je kot.
Pastuh, Mak cakap tadi die da nangis2 bile Queen da nak ikut Mak sy keluar rumah. Haha.

Well, feeling seorang ibu kot. :)

So, hari nih mood die xde la bape ok sangat.
Batuk2 pon agak teruk. Flu lagi. So, muke pon monyok je la Queen tuh. ;p

Queen : Gua takde mood la Mummy!

Me : Woi. Ko buat Mummy tengok camera sorg2?!


Queen : Lu pahal nak usha2 gua! Hahaha! ;p

Malam nih, duduk kat rumah pon asek merengek2 je.
Sampai Melaka dalam pukul 6.30ptg. So, daripada tuh mood die berubah2.

Come on Queen! :D

Betul ke bile baby nak tumbuh gigi die asek demam?

Sorry2. Gua da merepek nih. Takde idea nak update ape. Haha.

:D

With love,
farah

You Might Also Like

12 COMMENTS