howdy! ;D

Hi there.
Lately nih sy not in the mood untuk ber'blogging'. So, memang x update pon la kat sini. ;)
Sorry for that.

Ok. Actually, x banyak sangat cerita pon.

Last Wednesday, sy balik Shah Alam. Kali nih, balik dengan my bestfriends, Cuda, Acheng and Yuyu.

Purpose nak pergi sana : saje jalan2. Hehe. ;)

Actually, Yuyu baru balik from NZ sebab die tengah semester break. So, since dia pon x pernah tengok rumah sy kat Shah Alam, sy bawak la die datang sana.
In the meantime, Cuda pon nak tengok her future-rumah sewa untuk semester depan.
Sy pon nak jumpe Han.
Da lama x jumpe dia and kesian kat dia duduk rumah sorang2.

So, there we go. Gerak la from Melaka to Shah Alam.

Wednesday (2 December 2009)

- Tempat 1st yang kiteorang pergi is rumah Cuda's sister in Bangi. Cuda nak amek her certificates and kiteorang pon teman die.
- Then, around 1pm kiteorang da ada kat Midvalley pulak. Yuyu nak jumpa kawan die sebab kawan die nak tumpang duduk rumah sewa Yuyu in NZ. So, she has to meet her friend to give the house keys.
- Makan2, solat and jalan2 sekejap kat Midvalley. Around 4pm kiteorang gerak to Damansara.
- Singgah Wondermilk jap. Awesome sungguh cuppies kat sini. Sedap. Da bape kali da sy pergi sini. U shud have a try kat sini. :)
- Gerak to Cineleisure sebab Yuyu was craving to watch New Moon. So, there we go. Tengok New Moon. Gile kejap tengok Edward Cullen! Hehe. ;)
- Since kiteorang akan ada dinner batch on 2nd January nih, sy and rakan2 kena la start survey2 dress. Huhu. So, masuk The Curve nak buat dress-hunting.
- Around 10pm, heading to Murni. Imi and his friends da tunggu sana. So, kiteorang pon lepak2 kat Murni.
- Around 1am baru balik rumah. Han da tido. Tak sampai hati nak kacau die. Huhu.


At Midvalley.
Sesi memilih cuppies! :)
3 boxes! :D
cuppies.

Camwhoring session is a must. :)

Thursday (3 December 2009)

- Bangun awal sebab konon2 banyak plan. Tapi mengantuk gila sebenarnye. Hehe. :)
- 1st sekali, have our lunch kat Cinta Sayang. Huhu. Chad datang and Acheng kua dengan Chad.
- The other 3 of us heading to Grand Bluewave sebab Yuyu nak survey ballroom untuk our dinner.
- Amik Imi (Cuda's bf) kat rumah die, and heading to Subang untuk try betulkan my Compaq. My God! The sales assistant said it'll take about RM1800 to repair my laptop. Of cos i said to her "Oh really? Nevermind la miss. I'll buy another one." Damn u HP! :((
- Pergi Sunway Pyramid. 1st time try memanah. Awesome! Rasa macam Robin Hood. Hahaha. Tapi, to tell you the truth ada bapa batang je arrow tuh yang start kat pointing board tuh. Yang lain semua terpelanting and pergi board orang lain. Haha. ;)
- Jalan2, survey dress (AGAIN!). Masuk Charles & Keith. Jumpa kasut yang sangat best! KIV.
- Sebabkan da mengantuk (refer to Imi and me) kiteorang pergi makan Ayam Penyet kat Mentari Court. I can tell you tempat nih memang best! Sambal dia pedas sampai sy bangun dari kerusi rasa macam nak lari. Haha. Highly recommended. :)
- Around 7pm, balik Shah Alam semula. Mandi2, lepak2 jap.
- Around 9.30pm, heading to Bangi. Meet up my other bestfriend, Chichi. Chi2 belanja makan kat Village View!! Hehe. Open table la untuk 1st salary kan Chi? Hehe. :)
- Oh ya! Lupe lak. Jumpe a good friend of ours since sekolah, Rashid.
- Keluar jalan2 malam tuh around KL and melawat la Lorong Hj. Taib. Haha. :)
- Sampai Shah Alam around 4am. Collapse! :)

Imi, Cuda, Yuyu. :)

12 : mine. 13 : Yuyu's. Am i that bad? Haha.

8 : imi's. 9 : cuda's.
In the making. Hehe.
Robin Hood wannabe. ;p

The Drama Queen. Haha. ;)

Errr~~ ;P
The bestfriends. ;)
Ayam Penyet yang enak! ;)
us.
kami lagi. ;)

Friday (4 December 2009)

- Siap nak balik Melaka.
- Singgah Times Square. Lunch and dress-hunting. AGAIN! ;D
- 6.30pm sampai rumah. Huhu.

What can i say. Sangat berjalan sy this past few days.
I had so much fun with my bestfriends except cannot spend my time with Han. Sorry babe. :(
I'll make it the other time ok? :)

Thanks untuk Ayah sy yang sponsor perjalanan sy. Hehe. ;)

So,
Enjoy your holiday everybody!

Take care.



With love,
farah

You Might Also Like

8 COMMENTS