Duit

Ini entry monolog dengan diri sendiri.
Harap maklum. ;)
.............................................................

Duit gua makin pupus.
Macamane nih?
Macamane nak generate duit balik?

Padan muka.
Sape suruh shopping banyak2. Sape suruh tak buat saving.
Bila purse da kosong kan da blur.
Rasa lost je.
Lambat lagi ke PTPTN nak masuk nih?

Susah sangat ke nak dapat scholarship. Adoi.
Penat gua blaja susah2, asek kena reject je.
Huhu.
Interview da banyak da pegi.

Sume nih buat gua rasa nak rompak Family Store dekat rumah gua.
Tengok macam ramai org je.
Kalau gua rompak stakat 10K, apehal la sangat kan.

Camane nak cari duit nih?
Pokok duit2 tuh boleh bagi duit real tak?
*miong*


With love,
farah

You Might Also Like

15 COMMENTS