Cinta Monkey : Part 2.

Sebabkan sy nih ketua pengawas, skandal sy dengan budak darjah 4 semakin tersebar luas. Cam ape tah sape yang sebarkan skandal sy tuh. Naluri tuh da rasa nak mencarut, tapi x belajar lagi perkataan2 carutan. Saba je la sy. Clinton pon rasa x terancam macam sy nih. Nervous gile. Lagi sy nervous bile Cikgu Faizah panggil sy tanya betul ke tak cite tuh. Hoi, even aku macho pon, of course la takkan ngaku kat cikgu nih kan. Ade lak kena pelempang kang. Jari Cikgu Faizah pon runcing2 sy tengok. Seram weh. Huhu.

Seminggu lepas tuh, result UPSR pon kua. Sebabkan sy konsisten asek dapat nombor 1 je sepanjang sy sekolah rendah, sy dapat 5A waktu UPSR sy. Alhamdulillah. :)) Dengan kejayaan sy mendapat 5A tuh, segala skandal2 sy, terus hilang la waktu tuh. Tapi, of cos la sy tetap kirim2 surat untuk Zainal kan. Kadang2 die dating main badminton kat rumah Azwan, jiran sy. 1 batch dengan Zainal. Sy ragu2 Mama Azwan tuh tahu x skandal sy. Sy pasti la, Azwan tuh takkan senyap je sebab sy rasa berdasarkan size perut die, senang je nak sogok Azwan nih. Bagi ayam goreng, setel keje. Haha.

Da masuk MOZAC, sy ada la call Zainal sekali sekala. Tapi, bila da jumpe rakan2 yang lebih gile, sy mula la hilang pedoman. Janji2 manis waktu jalan kaki balik sekolah sama2 terus dilupakan. Sy mula menyisihkan dia. Sy ada kawan2 baru. Haha. Cam haram je ayat aku nih. So, cerita cinta sy terkubur je la macam tuh. Pernah sekali tuh, sy balik cuti hujung bulan, sy nampak Zainal kat pekan. Sy terkejut, die pon terkejut pandang sy. Haha. Masing2 mula la nak malu2 balik. Bongok. Haha.

Bila cuti akhir tahun, lepak2 dengan Husmi, die cakap Zainal da pindah Johor. Umi pond a hilang da phone number Zainal. Sy cube nak menjejaki balik, malang nya x dapat. Haha. Umi cakap after darjah 6, Zainal dapat masuk Sekolah Sukan Bandar Penawar. No wonder la kot. Da menang2 sume bagai tuh, xdapat masuk sekolah tuh, xtau la sy nak cakap kan. Bongok la sekolah sukan tuh. Haha.

Sampai sekarang sy kena dengar bestfriend sy, Yuyu and kakak sy, Mok, bahan kan sy dengan Zainal bila kiteorang lepak2 sama. Cam bodo budak 2 orang tuh. Sy memang xleh lari or sorokkan ape2 dari kakak sy, sebab die kire crime partner sy. Haha. Since that, sy da xde jatuh hati kat sape2 sampai la sekarang. Ironic gile x? Hahaha. Even sy tak la kapel pon dengan Zainal tuh, sampai sekarang sy takde sape2. Mungkin kah Zainal di hati? Haha. WTH la weh. ;p
Da2. Sekian saje cite cinta bodo2 sy. Malas da nak taip panjang2 lagi. Pakcik Kery, tragic x cinta gua? Hahaha.

*Toodles*

Sy tag kat sape2 yang baca! Haha. ;p

With love,
farah

You Might Also Like

16 COMMENTS