Back in action : 2

Hi! Hehe. ;D
Sy memohon maaf di atas ketiadaan sy di arena blog nih buat sementara waktu. Disebabkan ketiadaan atau keturunan perkhidmatan daripada streamyx yang tak dapat dijangkakan.

So, sekarang sy kembali semula!!

:D

Macam ada org kisah. Haha. ;p

Phew. Tension gile weh bila internet down arituh. Macam lost je sy dan kakak sy kat rumah nih. Ala2 mereng pon ada. Sampai da gelak guling2 depan TV gelakkan muka each other. Hoho. Sungguh bosan waktu tuh. Kakak sy guling2 juga mengajak sy tengok Avatar. Tapi, sebabkan hujan yang turun lebat sangat, kiteorang pon duduk depan TV sambil maki2 Astro yang appear kan "Services are currently not available". WTH? Huh!

Ok. Meh sy cite pasal apa sy buat untuk hari2 yang berlalu hari tuh. Hehe.

Oh, sy memula kan tugas sebagai kakak penyayang. Pelik? Tapi benar. Tak tipu nye nih. Konon2 Big Mama katenya ada nampak banner yang tulis Education Fair on 15 Disember 2009 a.k.a Selasa hari tuh. Tah mana tah Big Mama nampak banner tuh sy pon x sure. Bikin orang ragu2 btol. Hehe. So, sebagai kakak penyayang, sy harus lah bawak Nabilah yang baru habis SPM to the Education Fair. Even kiteorang ragu2 btol ke ada Edu Fair. Sampai2 je kat KLCC Convention Centre tuh, rupanya takde la plak Edu Fair tuh. End up, sy menemani si budak nih nak bergambar kat taman tuh. Haih~

Nabilah : Kakak penyayang cantik! (Puke! Hehe)

So, after da balik from KLCC bagai tuh, kiteorang just hang out kat rumah. Preparing Nadiah to go to her prom. :)

Later that night, i went back to Shah Alam and spent my time with Han. Wah. Memang macam busy btol sy. Terpaksa membahagi kan masa untuk semua org. Bajet glamer. Haha. And topik membahagi masa nih da makin menjadi satu tanda tanya untuk Kamal sekarang nih. Tah pahal tah. Tiba2 jadi sensitif lak mamat tuh. Selalu btol meragui sy yang seorang efficient lagi comel nih. Hahahahaha! Tapi, memang tak dinafikan la. Dengan bilangan gossip partner yang bertambah di Shah Alam, sy memang harus lah akan keluar dengan rakan2 sy. But tuduhan yang mengatakan sy nih tak boleh bahagi kan masa macam dulu adalah tak bernas sama sekali ok! U, note this! Hehe. ;)

*diam jap. cari idea*

Adoi, sy memang takde idea da la. Just nak share dengan semua orang je sy da ade hubungan dengan internet nih. Excited weh! If x, before this baca buku ulang2 kali je. :D

Oh, ya sekarang nih sy tengah baca buku nih : -


Tak abis lagi. So, bila da habis sy buat sinopsis sket nnt ok? :D

Have a nice day everybody!

*toodles*




With love,
farah

You Might Also Like

6 COMMENTS