Merry Xmas

1st of all, i'd like to wish Merry Xmas to those who are celebrating Xmas today.

Hari nih sy takde ape2 nak cakap.
Just let the pictures do the talking part. Haha. ;)

Danish. ;) Sy pon tak sure ape yang cube dilakukan oleh budak nih. ;)


I missed Danish so much. Adoi.
Nak pergi Sarawak, tak berduit la plak sy nak pergi sendiri.
Nak mintak kat Ayah sy, ada gak kena sepak kang.
Asek mintak duit je. Hehe.

Semalam sy mintak nak makan Yong Tau Foo kat Mak sy.
Ajak makan luar. Hehe.
Alasan sy : Adik kan da nak balik da. Memang selalu sgt da alasan cmtuh. Hehe.

Mak : Tuh je la alasan ko. Sket2 "Adik kan da nak balik". Suruh Mak masak sedap2 cakap "Adik kan da nak balik". Tak de la modal lain die nak cakap.

Me : La, memang btol kot. Adik kan memang da nak balik. Hehehe. ;)
In fact sy shopping hari tuh dengan bagi alasan kat Mak sy, "Adik kan da nak balik". Mak sy balas "Kat KL da tak boleh beli ape2 ke? Cakap je la sje nak shopping." Ooops! ;p

Ayah : Ko nak balik, balik je la. Nape sume orang kena nak kena layan ko lak?

Huh, kasar Ayah gua. Haha.

Anyway,
Merry Xmas once again.

Enjoy ur holiday~ =D


With love,
farah

You Might Also Like

14 COMMENTS