Oh tidak!

Bangun pagi nih, tibe2 tengok Ayah ade kat depan tv.
Eh, arinih hari ape? Aku mimpi ke ape nih.

Me : Eh, nape Ayah ade rumah?
Ayah : Eh, rumah aku. Nape aku xleh ade kat rumah? Whoooa~bapak ku kasar di situ. ;)
Me : Eleh, malas la nak cakap ngan Ayah lagi.
Ayah : Eleh, ko xde duit mintak kat aku gak. Haa! Hari2 tah2 macam nih la bangun lambat! (Blaa..Blaa.. kena mara) Amek ko sebijik! Haha. ;p

Then, sy masuk bilik balik. Mamai jap, then baru teringat skang nih budak2 cuti sekola. Haih, lupe lak. ;)

Da bertenaga sket, sy pon start la nak kemas2 rumah. Sumpah rumah nih tunggang langgang sejak2 Queen mastautin kat rumah nih. Hehe.
Amek vacum, and start kemas bahagian bawah. Semangat nih even x mandi lagi.
If aku berbuat baik, leh gak nak bodek2 Ayah belikan Nokia 5730 idaman ku! Hehe. ;)

Sangat membuat kan sy geraaaaam je nak own hp nih. ;)

Habis kemas2 rumah, sy lipat baju yang bertimbun2 banyak nye.
Then, baru la pergi mandi. Hehe. ;p
Habis mandi, baru la sy lepak2 ngan Ayah. Time nih da plan nak bodek2. ;p

Ayah : Tadi Mak call. Orang sewa rumah kat Sunway tuh cakap ade bil terunggak dalam RM800++. Msti budak arituh x bayar. Ayah aku da start hangin2 di situ.

Adeh, potong betul la. Baru je nak bodek2 handset baru. ;)


Sy pon mule la buat lawak2 bodoh so dat Ayah sy cool sket.
Berjaye gak smpai Ayah sy cakap "Mental agaknya ko nih."

Cheh!

So, sy kena la postpone wish nak beli handset idaman sampai birthday sy June 2010. Haha. 6 moths to go bebeh!

You Might Also Like

2 COMMENTS