Im stuck!

I got a text message from Acheng around 7 am on Saturday morning.
She's got an invitation for Quicksilver Bash (Friends & Family Sale) at Dataran Pahlawan.
The event started at 3 pm until 10 pm. So, while waiting for the event to get started, Cuda, Acheng and me were just hanging out around Padini Concept Store. ;)

Me -avoiding from the crowd!-

*changing mode*

Haha. ;)

Mula2 sy dengan Cuda nak teman kan Acheng.
But then, bila da nampak semua barang kat situ murah2, kiteorang da macam xtentu arah. Hehe.
Cuda jumpe 1 beg. She planned nak guna beg tuh untuk bawak pergi klas.

Haha. I know i looked stupid in this picture. Diam2 je ok. ;)
By the way, tuh la beg yang jadi idaman Cuda a.k.a Mok! ;)


Sy and Acheng support je la since beg tuh sangat worth it untuk beli and practical nak bawak pergi kelas. ;)
And sy rase kiteorang 3 orang je cm org gile asek gelak je dalam Quicksilver tuh di kala org laen sgt khusyuk untuk grab barang. Hehe. ;p
N at that moment sy still simpan hasrat untuk x beli ape2 kat situ. I mean still under control.
Mane x nye, masa hari Rabu yang sy keluar dengan budak2 nih, sy da shopping banyak da kat Kitschen. I bought a dress and a cropped jacket.
So, there's absolutely la no way untuk sy membeli ape2 lagi.
Nak2 dengan keadaan x berduit sangat sekarang nih. In fact, sy cakap kat Mak just nak teman kan Acheng shopping je pun. Haha. ;)

So, since nak beli beg tuh memerlukan Cuda untuk keluarkan duit, so kiteorang pon lepak2 kat Calanthe Art Cafe dulu.
Cuda punye Chicken Lemon sangat yummy! ;p

Mok with d yummy chicken lemon. ;)

After makan, kiteorang pergi la heading to Quicksilver balik.
Queue untuk bayar da panjang da by that time.
Sy waktu tuh semakin terkawal untuk x beli ape2. Hehe. ;) Untuk elakkan terpengaruh dengan rakan2, sy buat2 on the phone. Haha.

Waktu tengah2 beratur tuh, Acheng showed me a pocket folder from Roxy and Quicksilver.


Dulu sy nak beli da benda tuh, but then since sy rase x worth it untuk folder isi notes sampai harga ratus2 ringgit, so sy letak la balik.
Waktu nih, Acheng cakap after less harga die sangat murah. So, here i go.
Mule da rasa doubt nak beli ke x. Hehe. ;)
And ACHENG SI DEVIL terus hasut2 suh beli. Damn u babe! Haha! ;p

Devil kesyangan sy. ;)

I called Kakak tanya die nak x benda alah nih. Since arituh Kakak da nak beli da kat Quicksilver mane tah but xde colour yang die nak.
So, sy call die and she said "Nak!". ;p But, bila die tanya Mak sy nak beli tuh, Mak cakap tak boleh.
Waktu nih aku rase sangat mulia perbuatan call Mak before shopping. Haha. Selama nih, grab je barang and baru tny Mak. Hehe. ;)

Tak lame pastuh, Kakak call balik and cakap Mak kata ok.
Yes2!! ;) boleh beli! Hehe.
So, here we go. Semua orang beli!!! Kononnnn je nak teman kan Acheng shopping. Last2 kiteorang pon terjebak sekali. Hehe. ;p

Ignore the me=fat look. Haha. Acheng ckp sy gemuk sbb berdiri sebelah Cuda.
U x sedapkan ati i langsung ok babe. I mmg da gemuuuuk! ;)

Everybody was happy. Da habiskan duit kaaaaan. ;)

So, yesterday sy stuck dengan kawan2 sy nye godaan! ;)

*toodles*

You Might Also Like

2 COMMENTS