Day Out and 2012 ;)

I went back to Shah Alam yesterday to pick up all my stuff yang left behind. Huhu. Since i was in hurry last Tuesday, because my mother was sick the other day, so i can't picked up my clothes and lappy yang tertinggal kat rumah sewa. As i came back, semua orang da balik rumah except for Han yang still stay sane because of she has to work. She's the only person yang kerja dalam rumah tuh and selalu kena buli untuk belanje by Ira and me. Poor u honey. haha. ;)

At first, sy plan nak gerak from Melaka dalam pukul 8 am. But then, since i was having difficulty untuk tidur malam tuh, sy terbangun around pukul 10 am. Haha. At that moment, Kamal did text me tanya whether our plan tuh jadi ke x. Macam tau2 je mamat nih aku terlambat bangun pagi nih. Haha. ;) Lagipun malam tuh die da expect da sy akan lambat bangun esok. Hehe. ;) So, sampai Shah Alam dalam pukul 11.45 am, and after kemas2 barang semua dalam 1 pm, baru la kiteorang gerak pergi Cineleisure. For this movie, i have to watch at Cineleisure untuk kepuasan hati ku. Haha. ;)

Sampai2 je kat Cineleisure, kiteorang straightly pergi beli tiket. Even waktu tuh, both of us da lapa da sebenarnya. And i keep on listening Kamal nye perli sebab lambat. Balik2 cakap "If keluar pukul 11, maybe....". Again. Sy admit sy salah kali nih. Eleh macam la selalu sangat sy x siap on time or lambat kan. Yang die lambat nk picking me up tuh x kire lak. Macam la umah tuh kat Klang. Hehe. (Don't do this at home. Nih cara2 nak create alasan. Hahaha!) Im not an ego person after all. Hehe. ;)

Then, we're heading to IKEA because da lama da sy nak makan meatball kat IKEA tuh. Tapi, selalu je x berkesempatan and again semalam x dapat makan gak sebab seems ramai org. Sebabkan sy da takde idea sangat nak makan kat mane, then kiteorang gi la makan kat Secret Recipe at The Curve. Huhu. ;) Luckily, i always love Secret Recipe even in any condition. Haha. ;p Masa tuh da nak hujan da pon, and after kiteorang nak heading to Cinema balik da hujan lebat da time tuh. Huhu.

I had this tom yam noodles which i always love 2 order whenever i went 2 Secret Recipe.


He's waiting 4 his spaghetti meatball. Lambat. :( Aku yg da lapa. Haha.

Hehe. Sape rase muke sy scary angkat tgn? ;)

Anyway, i had so much fun yesterday. Oh! Shopping baju di Ikano juge. Agak banyak gak sy membeli semalam. Huhu. Tapi a bit rush la because we have to head back balik Shah Alam dengan segera. Lagipon sy nak balik Melaka semula that night. Seriously, i had a looooooooong journey yesterday. Balik2 rumah, changed my clothes and did my ritual routine, terus tido. Huhu. Nasib waktu drive balik Melaka tuh x tidur. Sampai Melaka around 10.30pm kot. Angkat2 barang sume, terus campak je kat dapur. Haha. Pagi nih baru ade intention untuk kemas. ;p At that moment, my parents da tidur da pon. So, sy x de la nak kena soal jawab sangat. Hehe. ;)

Ok. Let me tell u about 2012 sket.

Cerita tuh agak lama gak la. Kiteorang masuk pukul 3.10opm and around 5.45pm baru kiteorang keluar cinema. Tapi, mmg worth it pon duduk lame tengok cite tuh sebab best. D whole story korg rase mcm nk kiamat kot. Haha. Best. ;) Sy rate kan movie nih 10/10 laa. ;p So, pergi la tengok. Hehe.

Oh ya!

Before balik Melaka, sy jumpe la Anis and Han jap. Harus jumpe mereka sebelum cuti lama. Nanti mereka rindukan kebisingan sy. Hahaha! ;) Semalam pon la sy giving away Han's birthday present. Huhu. Da die nak sangat New Moon novel, so sy dengan Ira pon pergi la bagi die novel tuh. If kiteorang da berduit, mesti kamu dapat skinny jeans MNG yg kamu nk tuh Han. ;p

Happy becoming birthday babe! ;)

Ok guys! How's your day? Meh cite kat sy meh. Glad 2 hear it from you.

Oh!!

SAPE TAU HOW 2 PREVENT RAMBUT GUGUR? Rmbut sy memang tgh ade problem sgt2 dengan keguguran. Before this x pernah macam nih. And sy sgt risau. ;'( Help me pls. Sape tau any product yg korang da pakai and btol2 berguna. I want 2 buy it! Huhu. Tq. ;)

*toodles*

take care honey! -> to all of you! ;)

You Might Also Like

12 COMMENTS