Super-Sunday :D

Arinih sy balik Shah Alam dihantar oleh ayah! :D Actually, bukan ayah sangat. Sebab sy yng drive! haha. :)
After that, naek atas lipat2 baju, buat ape yang patut, before Lea stop by kat rumah sy nak cite ke'kantoi'an die buat slumber party kat rumah semalam. Ko memang gile la busuk! Cheh!

After that, Kamal and I went to Pyramid sebab nak tgk movie and i want to buy baju.
Rase macam da laaaaaaame gile x shopping. Haha!
Jalan2 lame2 macam x dapat je ape yg sy nak beli. Huhu. Masuk Forever 21. Ade 1 baju yang macam best, tapi mcam x de kaler yang sy nak.
Since sekarang sy dalam process nak variety kaler dalam wardrobe sy! :)) Mcam la aku nih anak orang kaye nk banyak2 kaler. Haha! Then, gi usha2 baju or anything yang best. Sy ade suke 1 sluar kat Springfield tuh. Tapi, macam da terlupa nak beli sebab tgh duk argue2 pasal TOPIK BENCI tuh. Haha. Maybe sy perlu lebih berhati-hati before nak kluar kan any statement. Huh! Anyway, lama2 bile da penat cari baju tuh sy da penat. So, kiteorang pon da macam xtau nak heading ke mana except argue topik yang sy tertindas. Huh! Of cos sy tau, activity window shopping sy telah buatkan Kamal tunjukkan muka bosan! Eleh!!!!!

Ha! Lupe la nak cakap. U shud watch Sorority Row sebab cite tuh saaaangat best! Best la..siyes nih! :) Eventhough i have to listen Kamal bebel cite tuh x logik. Ey dude! Whatever~~ Hahaha!
Then, da dalam 6.30pm tuh after cite tuh abes, kiteorang singgah Subang jap since sy ade benda nak amek for shooting Germany kiteorg. Huhu.
Around 8.30pm, sy kena gi faculty lak sebab ade group discussion for Construction Technology tomorrow. Waktu nih series gile aku da lapa! :((
Nak balik rumah waktu tuh, kete Ira lak rosak kat fac. Nasib budak2 laki nih ade lagi. Haih~rase bersalah lak pinjam2 kete Ira even kete tuh mmg da already problem. Hehe :) Bodo gile sape yang langgar kete aku tuh!!!!

After discussion, I asked Waniey untuk teman gi beli makanan lak since da malas da nak susah kan sape2 bawak sy makan. Even aku plg x suke nak makan kat area umah aku sendiri. Huwaaa!
Balik2 rumah, Ira da siap2 pasang home theatre sume nak ajak karaoke. Nak lawan budak umah atas yang buat open house tuh. Haha!
Around 12.15am, Adik Siti texted me ajak lepak makan Char Kuey Teow. Tp, da kenyang! Huhu.
Around 1 lebih sampai umah. Da letih.
Adeh!
Sy suke baju sy beli tadi. Haha. I bought it from SUB. :))

And now, sy ber'YM sambil hafal kan speech for my project's presentation esok. Haih~
Da la group ku da di'mark group bermasalah! Huhu :((

Anyway, sy dpat quote lagi! Haha! Hari2 sy dapat quote sebab sy asek salah cakap. Huh~

Remember, give your best. Never get discouraged. Never get petty. Always remember, others may hate you. But others who hate you don't win unless you hate them. And then you destroy yourself. -Richard M. Nixon-

*toodles*

p/s : sy masih terbayang2 kasut kat Charles and Keith yg cntek tuh! sape nk belikan!! :D

You Might Also Like

2 COMMENTS