Relieve

Hari nih sy penat. Tapi, sy relieve.
Relieve sebab ape? Biar la sy and bestfriends sy je tau pe yang sy relieve kn.
A bit sad. But, sy sangat puas hati. :)

Hari nih mak and ayah datang KL.
Macam biase la kan. If kiteorang x balik, our parents yang datang KL.
Since kak long busy nak final exam, mak and ayah sy da x leh tahan nak jumpe Queen.
Anak mummy da pandai merengek cm mummy! Bagus Queen! Mummy bangga! Haha. :)

Sementara tgu mak and ayah nak tgk rumah sewa kiteorang (penyewa tuh lari and tinggalkan pintu rumah kiteorang pecah. Huh!) sy pergi jumpa Kamal jap.
Jumpa kat Kompleks 3K. Dekat je dari rumah.
Sebenarnya bukan nak jumpa Kamal pon. Nak jumpa his nephew, Nazeem yang sy da lame sangat nak jumpe. :)

My first impression:
Cuuuuuuuuuuuute sangat!!!
Tah. Nampak macam cuddly2. Yet, garang. Haha ;)

Bukan la sy x pernah tengok baby cute, tapi maybe sy lebih attracted to baby boy kot. Haha. :)
Sorry Queen. Queen case laen. Mummy suke tengok Queen hari2. ;)

Tapi by that time sy sampai, mereka da nak balik Sg. Buloh.
So, time tu Nazeem da macam kepanasan and da xde mood. Isk. Sedih Aunty.
He's so fond into the car's steering and there's nothing that we can do bout it.
We'll meet in some other time ye, bf. ;)
Met his sister and borak2 few things.
Sy summary kan kakak Kamal fun and Kamal x puas hati dengan statement tuh. ;p In fact, menuduh sy cakap die x fun. Haha.
Kamu fun in your own way. :)

After that, sy tolong parents sy kemaskan rumah yang ditinggalkan dengan penuh kurang sopan tuh.
In fact, waktu sy buang barang2 tuh, i've found 2 botol arak yang still ade sikit.
Haih, forget to say that they are Malay ok. *sigh*
Biar la if kamu nak kate sy x open minded ke ape. Arak tetap arak.
Still, haram. *another sigh*

Malam, sy balik Shah Alam. Mood : kurang ade.
Sy masih dalam pemulihan mood sy.
Biar Cuda, Lea, Anis yang tau ape yang sy rase.
Sy perlukan mereka lebih, especially waktu sekarang.

Tapi, sy tetap ... relieve.

Terima Kasih Tuhan sebab perkenan kan doa sy.
Lebih2 untuk segala-gala yang jadi pada sy hari ni.
Alhamdulillah. :)

You Might Also Like

4 COMMENTS