my baby ;)

Sy browse2 gamba, jumpa lak ade gamba yang da lame nak upload tapi selalu lupe. ;)
Ade la beberapa Queen's pictures yang sy nak upload kan.
Enjoy viewing! Haha. (Cam pelik ayat tuh. ;P)



Sometimes rase nak picit2 je budak nih kan. Haha.
Adeh! Kepala sy sakit lagi.
Sy macam selalu sangat sakit kepala. Sakit tuh akan start from tengkuk, last2 sekali sampai tangkap 1 kepala. Sape tau nape? ;(

Tadi pegi jumpa Imi dengan Cuda jap. Dieorang ade kat Shah Alam.
So, since Imi si bf Cuda yang mahukan gosip pasal sy tuh, sanggup suh call nak jumpa sy. Haha. Gila la ko botak. (Sy panggil dia botak, tapi dia x botak pon sebenarnya. :D)

Then, after balik2 from jumpa Cuda ngan Imi, sy keluar ngan Kamal jap.
But then, elok2 je sampai rumah, got a phone call from Farhan and kena tenangkan dia for a few stuff lak.
Then, sy keluar balik dengan Farhan. Tenangkan dia jap. Haha.
At that moment, housemate sy da tanya "Farah keluar lagi???". Hehe.
Sekarang jam pon da dekat pukul 5 pagi. Farhan pon still x tenang.
Tambahkan sy lak yang x tenang. :)

Tuhan, sy mahu fir sekarang. :(
Gila kan?
Ye. Sy gila. Haha.

Whatever it is, he used to be my best-buddy. :)
Sy mahu Fir so that Farhan dapat balik bestfriend die.
Jangan hilang kawan sebab sy. Sy dengan kamu memang x boleh buat ape2.
Kamu dengan Farhan? Kawan sampai bila2 ok. :)

Haih.
Susah btol nak terangkan. :)

Doa kan kamu reply msg Farhan td. *sigh*

Isk, tadi nak cite pasal Queen. Tbe2 da merepek lak.
Haha. Sory2. Banyak sangat benda merepek sekarang. ;)

Esok sy nak stadi!

You Might Also Like

2 COMMENTS