Mama Mia~

I watched Mama mia untuk yang ke berapa kali tah pg td. Hehe.
Well, i've tried to help mak with the house chores, tapi mak suruh lipat baju je. Memang favourite sy la. Haha. :D
Another reason sy claim mak sy as my greatest bestfriend. Haha. :))

Mak and sy sangat close. We share everything. Everyday i'll call my mom, and tell her my activity kat mane je sy ade. Tapi sebenarnya tu benda wajib sy, Kakak, Kak long and Bangah kena buat. Hahahaha!
Kadang2 baju pon sy share dengan mak sy. Haha. Baju kurung laa. :D X kan la mak sy nak pakai jeans bagai. Hikhikhik. :))
Yesterday, sy teman mak sy keluar pegi Bandar Melaka untuk settle few things. Then, we went to Mahkota Parade since sy da rasa lapa sebab x makan since pagi. Huhu.
Sepanjang masa waktu kiteorg keluar semalam, sy rase mcm sangat best! Hehe. It because sy dapat citeeeeeeee semua problems sy and she listened and gave me opinion about that. :)
At last, mak tau what happened to me last week. Jiwa sangat kacau. Hehe. :)
We went to Sasa since sy nak cari few stuff kat sana tapi still x dapat meminta2 untuk beli perfume replacing Britney-Curious sy yang da tumpah. Huwaaaa! :((

Then, after dinner last night, my parents and I borak2 and sy rase sangat bahagie. Haha. Sebab sume attention hanya untuk sy bercakap bila bdk 3org tuh xde. Wakakakaka! :))
And for today, I have to accompany my mom to attend a charity dinner untuk kanak2 istimewa. Still having some times together.

I am blessed to have parents like mak and ayah. Sangat best yet strict. All we have to do is take good care of ourselves and jaga nama baik both of them.
Whatever i do right now semua nye for both of them. I'll make them proud of me and make them happy. Just macam last semester was a mistake la bila sy xdapat score mcam semester2 before that. :(
Waktu tuh memang rase guilty la. And for this semester pon sy x expect yang tinggi sangat. Dengan sakit sampai sebulan x masuk kelas, banyak maen2, I wonder how i want to score dis semester. Hahaha.

p/s: maybe post nih jadi macam nih sebab sy baru lepas tengok jadual exam. haha! bongek btl schedule tuh! huh!

You Might Also Like

0 COMMENTS