jejake ku! :D

adapted from Haniza Malek's post. hahaha! :)
I have nothing to do right now except bace novel Jodi Picoult yang x abes2 lagi nih :))

Sy nak cite la ape ciri2 jejake idaman sy! haha. Sy tengah dalam mode gedik kot sekarang nih! :P

  • 1sttttttt sekali, die kena la GOOD in agama. Die bleh bimbing sy :)
  • Die respect parents and family sy. (Important nih!)
  • Sy suke smart guy. Not nerdy, biase2 je. Tapi, rupenye die pandai. Haha. N of cos better than me because die leh ajar sy yang malas nak belajar nih! :D
  • Someone yang manage sy. Sy nih sungguh unpredictable. So, someone tuh should be able to manage perangai2 pelik sy.
  • Die kena la ade sense of humor. A guy yang buat sy gelak dengan hebat yang sy perlukan. Hehe. :)
  • X la hensem sgt. Biase je :D
  • Sy suke sape2 yang chubby!! Hug-able. *ade ke ayat nih? hahaha*
  • TINGGI!! of cos laa. Sebab sy sangat pendek. Haha.
  • Oh! Sy suke lelaki yang left-handed! :D
  • Sy suke lelaki yang into creative. He must be someone yang ade minat into art and music.
  • Die boleh melayan sy pegi shopping! :D tapi, susah nak jumpe nih. Haha.
  • Die x perlu romantik tapi cukup untuk sy dapat rasekan die sayang sy. :)
  • Ha! Not a smoker. Sy x suke hidup dalam asap yang boleh hilangkan bau perfume sy. Haha. :))
  • Sy suke lelaki yang ade good relationship with his family. Sebab dari situ sy rase yakin untuk build a family with him! Mood jiwang aku semakin menebal. Haha.
  • Die kena terima sy dengan seadanya. Die kena la terima sy nih gile, suke gelak and nanges at the same time. And die kena terima sy nih talkative dan comel. Wakakaka!
  • Die kenaaaaaaaa la sweeeeeet. If ade guy yang bagi sy a bowl of origami macam Han buat, confirm aku cair! haha.
  • Die xde la seorang metrosexual. Tapi, die perlu ade sense in fashion. Haha.
  • Appearance : Smart!
  • Sy seorang yang gelabah2. So, jejake ku harus lah seorang yang cool! :))
  • Oh ye! Die mesti la seorang pembersih and x selekeh. :D
  • Die kena la pandai maen instrument music!!!!!!! :))

Hehe. Sy rase ini je yang sy terpk buat mase nih. :) Nanti sy tambah lagi kot.

*toodles*

You Might Also Like

4 COMMENTS