He's in love :)


Meet my good-annoy-crazy friend, Rashid. :D
This picture was taken in Disember 2007 if im not mistaken. During our batch reunion in Port Dickson. Have a blast masa tuh! Best gila! :)

Well,

Today's post akan semua nya berkenaan die. :) Bukan sebab die punya birthday, but my dearest friend nih da fall in love. Haha.

Rashid and I agak baik since sekolah dulu. Bukan Rashid je, in fact dengan semua geng2 gila time skola, sy agak rapat. Teasing each other da jadi benda biase. Dieorang ejek sy hitam (Im freaking dark waktu skolah dulu. hahaha. :P) sy ejek dieorang pervert, tapi semua x kisah. Haha. Maybe sebab kiteorang grew up same2 dalam sekolah atas bukit tuh, and yet da jadi macam close da. :)

So, Rashid dan sy dalam satu rumah yang same, Rumah Syahbandar, satu Majlis Rumah same2, die exco dengan bestfriends sy, and of cos die satu section dengan sy dalam orchestra. Before sy transfer from saxophone to percussion. Sebab time tuh da pakai braces. Haha. So, sy, Rashid and Chi2 memang agak banyak cerita bodo2 sama2. Sebab kiteorang banyak masa free dalam orchestra dulu. Haha.

Ok ok. Back to Rashid's story.

Sy jarang baca message kat facebook. Normally, message yang private je ada dalam tuh. So, when i was looked at innox tuh ade no. 1, sy da jadi wonder sape yang bagi message kat situ. Bukak2 je rupe2 nya Rashid sent msg. Title die : "Help me C-11....". Hahaha. Rupe2nya my dear friend nih ade masalh chenta rupenya. Haha. So, he was looked up for some good advise macamane nak tackle ex-gf die. Sounds cliche. Sebab before this sy da memang terdedah dengan rakan2 yang nak get back dengan ex-gf die. :)

Belle gave Rashid banyak sangat advise yang bernas. Come up dengan Chi2 and Cuda. Sy yang xtau nak cakap camane, just bagi die sket2 je la advise. Bagi dia ape yang sy rase ok. Then, petang nih tadi, after sy keluar dengan a friend of mine, Rashid nak ym cite pasal problem die. So, dari tadi sampai sekarang sy nih duk ym ngan die and dengar masalah die.

Tak tau la nape. Somehow, sy rase kawan baik sy sangat sweet. Haha. Mintak advise rakan2 nak tackle balik sume, sanggup datang Shah Alam nak amek kad sy buat untuk gadis die, betol2 buatkan sy rase, "Waaa! Rashid da besar!" Haha. Yelaa. Dari form 1 sama2, then bila masa2 sekarang nih, rasa nye macam masa cepat je berlalu. Hehe. Masing2 da besar and in fact ade je 2 orang budak batch sy da kahwin. Huhu. :) Macam x sangke kan? :P

So, racet! Ingat pesan kiteorang tuh! Gud luck dude! :D

You Might Also Like

4 COMMENTS