HAPPY BIRTHDAY KAKAK!

Hi there! Meet my good-crime-fight-yell partner, Aimi Hazwani bte Abdullah. She's my 2nd sister actually. :)

Since today is her birthday, i'd like to make a special post to her. :) This is her 24th birthday ok! :))

Tuka mode :

Kakak! Happy birthday! Since aku da cakap da kat ko kan aku nak jadi orang last yang wish ko. Tapi, ko perasan x aku call ko waktu ko tido tuh? Huh! I bet u don't! :)

Waa! I heard tomorrow u'll be having a great bday party eh? Save sket duit aku nak belikan ko present. Haha. Sape bagitau? Of cos la, Mak @ Ibu Jarum. Haha! :)

Well, i guess i have a lot to say sekarang nih. Maybe aku tgh PMS. So, aku agak touching. Ko jangan la perasan aku syg ko sangat eh. Haha. Im sure as hell u know who i am. Aku orang yang paling susah kot nak cakap sayang2 dalam family nih, include untuk mak and ayah. For me, sayang tuh let me keep it for myself. But, deep inside me, I LOVE ALL OF U SOOOOOOOOOO MUCH! Nobody can change dat. Huhu.

I know, i know. We fought a lot! I mean really a lot! Only our bestfriends yang paling tau how often kite gado. Even if aku cakap kat kawan aku kite x gado, dieorang bleh pelik, "Seriously???" Hahaha! Dat's how we hate-love each other. Im sorry if whenever kite gado, i have said that "Aku xnak ko jadi kakak aku lagi". Seriously. I don't mean it. Huhu. Well, again u know me. Brape banyak je aku bleh mara dengan family and orang yang close ngan aku. I keep it inside me rather than to blurt it out. Huhu. Xtau nak mara macamane.

Petang tadi aku duduk ngan budak2 rumah nih. Dieorg cite la pasal kecik2 kena pukul or x. Seriously, aku ingat yang kite kena pukul dahsyat. Nak2 pasal getah paip tuh. Aku paling kena teruk kot sbb aku yang start. Huh! Of cos la waktu kecik yang paling teruk kena pukul was aku sebab aku la paling banyak buat jahat kat ko. :)) Hehe, yet aku still comel kot. :P Aku ingat lagi waktu aku kat MOZAC ko banyak kali sakit. Waktu tuh, aku selalu je doa untuk ko, so that jangan sakit2 lagi. Tp aku selfish gak sebenarnya. Doa macam tuh so that mak leh visit aku kat skola dengan selalu. Haha. Tp xde sape yang leh tahan semua2 tuh, selain ko. U're so strong sis! I admit it! Even ayah pon bleh ngalirkan air mate because of you. Semua org tak leh tengok ko cmtuh but still u've made it. Somehow, aku pk that is how mcamane kite boleh slowly kurang gado. Kurang ok, bukan xde langsung. Huhu. :) Maybe waktu tuh aku pk, if aku stop from kaco2 ko, ko leh jadi sihat cm semua orang kot. :) But now, who knows budak sakit nih da nak grad da this year. Siap ade Bachelor in TESL lagi. :)

Eventhough kadang2 aku xleh tahan ngan perangai ko (pengakuan berani mati. hahaha!) tapi, ayah selalu cakap kita adik beradik. Buruk baek ko pon, u're still my sister. That is how kadang2 aku learn ade gak adik beradik yang pelik mcm kite. Even da besa2 pon nak gado. :) I was quite diam kat rumah, ko agak bising. Even kawan2 aku pon pelik aku agak senyap kat umah. Dat what makes us different. Kdang2 ko buat lawak bodo ko, aku tukang gelak je. :) And most of the time, u're forcing me to gelak those stupid jokes. Haha. That is how i keep on thinking that "I always love this crazy-lunatic woman". Sebab if ko xde dengan aku, aku rase i missed something nanti. I missed to get into a fight with you, i missed to yell at you, baling2 barang kat ko, sepak2 or pukul2 ko bile ko sangat ngade2 n gedik2 ngan aku. Even orang mesti pelik ko ade adik yang sangat hardcore macam aku. Haha. I will miss that moment so much bila ko xde ngan aku. :(

Mesti ko rase slame nih aku x pernah sayang ko kan. Eleh, aku tau. Mak pernah cakap kat aku kot. Sumpah aku xtau nak tunjuk syg tuh macamane. Even to bestfreinds aku cm lea, chi2 sume tuh, aku rase bia dieorang je tau aku syg dieorang rather than i expressed it. Ble aku ade bf pon nnt, bia bf aku sendiri figure out aku syg cmane, sbb seriously aku xtau nak express kan. So mcam ko laa.. Aku mara gile ko ingat2 kat F and sape2 tah ex-bf ko yang jerk tuh. Sebab aku rase deep inside me, u'll have so much better person than them. Maybe it just the matter of time. Those jerks yang buatkan kakak aku f***ing sad sebenarnye memang bodo. So, macam tuh la aku syg ko. It just aku x tunjuk je.

Kakak, ko sangat baek kot sebenarnya ngan aku. Except bila ko amek barang aku tanpa cakap tuh yg aku hangin sket. Haha. :) Tapi, if aku buat ape2 kat ko, ko sangat mara tapi jap je kot. Huhu. Tuh gak buatkan aku sayang kat ko. Huhu. Seriously aku tgh sedih kot time taip post nih. In fact rase cm ade basah2 je bawah mate nih ha. Hehe. :) So, thanks for being such a nice sister ever!!

Im glad to have u as my crime-partner sister! :)


Post ini sangat touching sebenarnya. Sy buat die x sedih. :)

*Toodles*

You Might Also Like

3 COMMENTS