birthday celebration

Today is Cuda's birthday. So, last night my friends and I were celebrating her birthday in Putrajaya. At first, Imi chose somewhere in Jalan Imbi untuk celebrate Cuda. But, after a few discussion, kiteorang pon decide buat kat Dataran Putra je. sorry mok! duit and we're running out of time last night. me with the test and chi2 with the work. :)

At first, everything mcm berjalan lancar la kan. But then, tah macam mane tah mende2 tuh da jadi x suprise sbb luckily kiteorang parking dekat2. Hahaha! Yang part tuh mmg lawak sbb Cuda terkejut sy, Lea and Chi2 ade kat Putrajaya gak. So, since sy ade test kul 8 pagi esok tuh, kiteorang terus la celebrate birthday Cuda even waktu tuh baru 11.40 mlm. sorry again mok. hehe.
cake tuh macam x sedap sbb die ade rase mocha! huh!
she cried because of the 'suprise' bday party! sweeeeeet la mok! :D
Imi brought KFC and sy dgn Lea sponsor cake, while Chi2 brings some food untuk makan2 and maen2. Haha! Sebabkan boleh lepak kat Dataran Putra tuh sampai pukul 12 mlm, kiteorang pon smbung makan cake kat Jambatan. Haha. As usual, bile ade cake, mesti la ade acare baling cream tuh. Lea buatkan suasana sangat disgust! hahaha! But, it quite fun laa dengan photoshoot nye and dengan aksi keja mengejar kami. haha!

*hugs*

So, it was verryyyyyyyy enjoyable moment. Best gile sebab kumpul ramai2. nape la birthday aku waktu cuti sem. hahaha!

To Cuda,

How lucky i am to have u as my bestfriend. Loooooooooove u sooooooo much! U always be there whenever i need you. Ko selalu betolkan aku if ko rase aku akan buat something yang akan hurt me in the future. Kamu macam sy punye reminder. U've been such a great bestfriend to the rest of us. Only Allah knows how glad i am to have you.

Mintak2 this friendship that we built up since sekolah nih remains forever ok mok! I love to see ko ngan Imi together. Hope jodoh korang panjang. Sedih lak aku tulis blog nih. Touching sket! Whatever it is, i just wanted you to know that i looooooooooove u soooooooo much!!

muah! muah!

You Might Also Like

0 COMMENTS