again-basic :))

Sebenarnya sy da type pjg2 tadi. Tp, sebabkan sy nih bijak orang nye, tertekan Ctrl-A and terus delete. Tah cmne tah tgn sy berani buat mcm tuh, sy pon xpasti. Huhu. :)

In previous post, sy ade cakap yang sy nakback to the basic. Seriously, i did. :) Today, i had Test 2 Construction Technology. Malas da nak expect lebey2 paper tuh. Haha. And then, after test mostly housemates sy plan nak balik rumah masing2. Since, my parents come over here dis weekend, sy nak balik pon cm rase x best. Sebab lagipon mak x kasi sy balik rumah untuk final nih. Huhu. :) So, i was planning nak keluar tadi. Anis sangat busy dengan project nye, Lea balik Melaka and i have nobody to accompany me untuk keluar for hari nih. So, i decide untuk keluar sorg2. Actually bukan la sy xpernah keluar sorg before this. Tapi, sy rase sebelum nih maybe sy da biase got sape2 yang teman sy pegi mane2, and hari nih keluar sorang rase macam laen. :)

So, before keluar tuh, sy jumpe la Anis, Mubin and Tini kat Umi jap. Waktu nih la jumpe mamat kereta Waja yang sangat kerek! Huh! Mubin lak da complain2 muke sy memang tahap bosan gile. Ade ke die suh pergi faculty tolong die wat report?? Cheh! Org baru nak relax, ko nak suh wat kan report ko. X dapat la mubin~~ Hahaha! So, after dieorang da abes2 makan, sy pon da cm blur da nak pergi mana. At first, im thinking to watch movie. But, macam x berminat lak tibe2. Sy da sampai nak tengok movie, bukak Facebook through handset, baru perasan Wani-Ira nak ikot. Adeh. Lambat la babe. Da sampai sini da. :)

At last, sy cam jalan2 je area Shah Alam. Sebenarnya jalan2 area Shah Alam aktiviti yang sy paling x suke. Tapi, arinih sy lak yang buat. Haha. That's what you will do whenever you're alone. Buat benda yang kamu xnak buat. Haha. Last sekali end up bace buku kat tasik. Haha. Xpernah datang sini. Sumpah cam scary sebenarnye. Haha. :) Tapi agak peaceful laa. Nasib ade buku baru ku ini. Kira teman la bila sorang2.

So, hari nih mission sy nak get back to the basic macam accomplish la gak. Yeayyyy for me! Boring gile duduk kat Shah Alam sorang2 cmnih. Haha. :)

Sekarang nih sy ade kat Subang. Huhu. Still sy sorg2. :) Adeh! :D

You Might Also Like

2 COMMENTS