accident :((

Sy tengah really depressed sekarang :(

Sy plan nak makan kat William da lame da. So, I told Kamal dat after test malam nih sy nak bukak pose kat William. since today sy tbe2 rase nak puase, sy buke dengan air suam je td. Da hepi gile nih nak pegi William. There were 6 of us. Allim, Nonoi, Wea, Padel, Kamal and me. As we reached William, and tgh duduk2, Noi asked me :

Noi : Farah, bile kete ko kena langgar? teruk gile.
Me: Ha? Mane ade aku kena langgar. Ok je.
Noi: Eh, ko x perasan ke kat pintu depan ko tuh kemek? besar gile.
Me: Waktu tuh da shock gile and pandang Kamal. Ade ape2 ke?
Kamal : X perasan ape2 pon td.

Waktu tuh, straightly sy bangun terus pegi tengok kete sy. Mmg terkejut gile! 1 pintu depan tuh kemek. As after test td sy mmg x belek kete tuh, mmg terkejut gile la! Waktu tuh da mmg rase nak menangis. Tapi since Kamal ngan Allim pon ade waktu tuh, tahan je la. Pegi kat meja balik, straightly sy call ayah. Bile dengar je suara mak, terus meleleh air mate aku nih. huhu. This is the first time kot kete tuh kena langgar. Teruk lak tuh. :(

After da cakap2 ngan my parents, sy pon dtg la balik kat meja. Sy dpat rase kot mase tuh ade pandangan simpati dr rakan2 ku. Lagi la aku nak nanges. Hehe. :) Nak makan pon mmg da xde selera. Allim, Nonoi, Wea ngan Padel beriye suh sy makan gak. Tapi, mmg sy da xnak makan waktu tuh. Call Anis pon tahan je air mate so that jangan nanges kat meja tuh.

Balik from William, sy senyap je dengan Kamal. Mmg xleh nak cakap ape da. Sampai2 Shah Alam, terus gi jumpe Lea. Lea turun2 je dari rumah da nanges2 kat Lea. huhu. :( Depressed sungguh waktu tuh.

So, right now sy duduk kat hall dengan tengok2 laptop nih. Xde mood langsung. Han da pon da beriye suh pegi makan. Mmg aku puase 1 hari la gamaknye nih. :(


p/s : maybe org tuh langgar dgn sengaje or maybe x. But, somehow as sy terpikir, if btol la ade org sengaje langgar, may Allah bless you. Allah Maha Adil. I just can pray.

You Might Also Like

4 COMMENTS