lazy-Friday

since today is Friday, sy pon mule la bangun dengan lambat arinih.
haha! ye laa.. before this tido pagi2 je. so hari Jumaat hari untuk sy ganti sume tido yang x cukup. :)
supposely kak long nak fetch sy kat rumah malam semalam after die abes kelas.
we have planned nak balik melaka same2 dis week since i can drive for her. die takut Queen buat perangai nak balik melaka. haha.
but then, since sy da eager gile nak tengok The Orphan for a long time, so i told kak long tak payah amek sy kat rumah.
so kami pon pegi la Bukit Raja dengan semangat nak tengok The Orphan tuh. but unfortunately, tiket tuh da abess!! uhuhuhu~ hampa sy.
since i don't have anything important at bukit raja selain tengok movie, so kiteorg pon balik la.
Around 12.30 am Ira pon balik keje. today's function kat Putrajaya.
die bawak balik baaaaanyak gile makanan yang of cos SEDAP! haha.
ade rendang tok (which is sy x pernah makan and incredibly sedap!), ade ayam masak merah yang best and also nasi minyak. huhu.
so sy pon panaskan la those makanan yang enak and makan dengan hebat nye dengan my housemate, Ain. :P
best gile sume2 tuh. hehe. ooops! lupe lak ngan air bandung tuh.
:))
so, today sy sangat rase malas sbb macam kenyang semalam effect ku hari nih.
tengah cari mood nak drive balik Subang. hahaha!

You Might Also Like

1 COMMENTS