Hari Raya?

sy pon tak tahu. tapi, sy x rase yang excited pon nak celebrate Hari Raya.
like sy argue dengan Kamal Si Buncit for the past few days. haha.

Ira told me the same thing macam Kamal told me.
maybe sy x rase mood raya tuh sbb da besar kot. haha.
in fact puasa pon seems biase je. so xde la rase raya yang extreme sangat.
This morning, sy drive kereta sy sendiri pegi kelas. and Ira bawak her so called 'Mini Cooper". haha.
Bila sampai2 kelas Ira dengan semangat nya cakap dengan sy:

"babe, tadi kat radio da kua lagu raye weh!.. best nye nak raya~~"

And i was like "laa, lagu raya je kot."

and tonight i thought why shouldn't i feel the same way to celebrate Hari Raya like them?

okay, let's take a look semangat raya kawan2 sy:

1. Ira : counting the days to go back Ipoh to celebrate Hari Raya with her family. Budak nih semangat da dengar lagu2 raya. da fikir da ape jadi bile Hari Raya kat rumah die.

2. Waniey : da semangat cite2 yang sume orang balik rumah die for Hari Raya. Da tau nak buat caramel lagi for this Hari Raya.

3. Anis : da plan nak kemas rumah ngan her mama on Saturday and going back to Mentakab with Along on Friday. huhu.

4. Kamal : budak nih paling semangat kot. Siap nak hantar kad raya lagi. Dalam kete da sah2 la dalam lagu raya mode. kadang2 so annoying ngan lagu2 raya die tuh. haha. padahal umo da tue da.

5. Nizam : mamat nih da semangat nak balik Kedah untuk Hari Raya. eventhough die pon tenah sedih mode macam sy, tapi bila comes to Hari Raya, die paling semangat.

see? kawan2 saya sume da excited da nak tunggu Hari Raya. sy je blom. wuwu :((

p/s : tengah try cari mood raya! :D

You Might Also Like

1 COMMENTS