day out yang best~!

As i said in my previous post, sy da lame gile nak tengok cite The Orphan tuh.




But, my plan nak tengok cite tuh selalu je postpone. So, today, sebab da eager gile nak tengok cite tuh, i asked Anis, Ira and Han untuk teman sy. haha. even Anis terpakse sebenarnye. haha.


Kiteorang sampai2 JJ Bukit Raja je da dalam pukul 6. And fortunately jumpa Nonoi and Allim yang nak tengok wayang gak. Suprisingly, dalam wayang tuh ade 8 orang je! including ade couple Melayu yang x puasa and makan dengan hebatnye. huh! Well, xde orang nak bukak pose dalam wayang except kiteorang nih. haha.



The Orphan is an interesting+great story. menjerit2 kot kiteorang dalam wayang. haha! Mmg buat wayang tu mcm umah kiteorang abes2. hehe. Tp, yang paling best skali bile time nak bukak pose la. Sume orang angkat tangan nak bace doa bukak pose. haha.



After tengok movie, kiteorang gerak la from Bukit Raja to Murni. hehe. Tapi, Ira ngan Han balik dulu la. huhu. Ganti lak dengan Kamal and Sopi. :D lepak2 ngan dieorang kat Murni agak best la sebab da lame da kumpul budak2 Jengka macam tuh. As usual, sy menjadi bahan ketinggian buat mereka. Whatever~~ :P Anis and me amik menu yang same which is Nasi Goreng Chicken Chop while Allim and Nonoi makan Chicken Chop. But, the most important thing is sy dapat minum Ribena Special favourite sy. haha. best kot! Anis pon da ikot minat air tuh. hehe :D


Lepas lepak2 sume, kiteorang pon gerak la balik Shah Alam since sy kena anta Anis nak masuk kolej before 12. huhu. So far, arinih best sebab boleh gather2 sume. huhu.


p/s: if ramai yang join bukak pose ngan Ms. Safarina esok, sy join! :D


You Might Also Like

1 COMMENTS