SHOUT out!!!

1st of all, sy punye title xde kena mengena dengan ape2 okeyh! hahaa.
blur sat xtau nak wat title ape.

hahaha!


Last weekend sy adelah org yg sgt BUSY kot.
both my parents were admitted in the hospital due to Dengue Fever.
From Thursday until Sunday.
after tau mak ayah masuk hospital all of us (kakak, kak long and me) terus balik Melaka.
just abg Syed yang settle kan mak ayah kat hospital tuh.
but on Saturday my mom da suh sy balik Shah Alam since sy akan ade banyak test this week.
so my mom don't want me to stay in Melaka lame2.
and of cos la hari Sabtu tuh balik Shah Alam, but hari Ahad tuh i've decided to go back to Melaka. hahaha!

so sebabkan semalam bru balik sini, i've got a lot of things to do. huhu.
Prepare untuk hari Rabu yang sgt banyak benda nak kena submit. urgh!

1. Test Geotech.
2. Quiz German (as En. Hafiz just notify us during Sahur. isk)
3. Prepare outline for Presentation 2 next week.

then, i'll have another tests on friday and saturday.
u just imagine la macamane la nk hadap tuh sume. haha. macam la org lain x bz kan?haha.

so i thought last night, i have to study for the test.
but since sy mengalami conflict diri yang dahsyat semalam, sy x jadi la study tuh.
then, i only notified by Saufee i've got Construction Tech assg yang nak kena submit today.
makes myself a lil bit more intense! grrr~
waktu tuh sy just teringin gila nak makan McD nye chocolate sundae lak.
hahaha!

last2 after gi McD, and buat2 keje sume kul 5 pg baru tido. duhh~
x best!
so arinih sy mengalami ngantuk yang extreme!!
:D

You Might Also Like

1 COMMENTS