selamat berpuasa!

last Thursday, sy pegi hospital lagi skali. huhu.
at first, buat follow up je sebab last week x jadi jumpe doctor.
but since my mom told the doctor i had a high fever (again) and coughing jugak, so doctor tuh pon check dengan lebih details.
somehow, doctor tuh ask my mom for something.
dia suruh sy to do the influenza test. huhu.
so i did.

since Putra Hospital xde jalankan test tuh, we have to wait untuk result tuh kua from Mahkota Hospital.
at first, mmg takut gile. huhu.
so mak nak ilangkan takut, ajak la ayah and me pegi Gulati's kat Dataran Pahlawan.
at first, my mom nak beli baju untuk her dinner je.
but then, since sy da ade kat situ, mesti la sy akan meminta kain cotton baru. haha
end up, mak sy beli almost 7 pasang kain. haha.
abiskan beratus-ratus untuk d whole family. hehe.
untuk kak long, kakak, kak zai, sy and mak nim.
hehe.

dat's how my mom hilangkan rase risau towards the result.
around 7.30 pm hospital called.
Alhamdulillah, the result was -ve.
tapi once again mak sy shocked. haha.
bil untuk test and ubat tuh sume almost rm350. huhu.
tapi nak x nak memang kena bayar jugak la.

so i wished sy fullu recovery skarang.
da xmo parents sy spend banyak duit untuk medication sy. huhu.
sian mereka.
i wished h1n1 nih cepat la abes.
buat dunia nih huru hara btol. huhu.

p/s: SELAMAT BERPUASA TO EVERYBODY!!!!!

You Might Also Like

0 COMMENTS