i am back!!!! hahaha

hye there!! huhu. lama nye x tulis ape2 kat blog nih. rasa macam da lama x boleh merepek2. haha!

well, to whom yang still xtau. i was admitted for 4 days in Putra Specialist Hospital, Melaka.

seriously!

:D


sy kena high fever for a few days. and to be exact start naik cuti mid sem yang tibe2 tuh. sy demam sampai temperature sy 39.8 C. tinggi kan? i know, i know. and that temperature remain for about 3 days. just imagine la macamane sy nye flat. sy even x boleh bangun dengan sendiri nya. x boleh berjalan. i even have to ask Ira hantar kan sy pegi klinik UiTM. of cos la sy akan pegi klinik UiTM since sy sendiri pon risau kan H1N1. huhu.


dalam 3 hari tuh my mom asek call je nak datang shah alam untuk amek sy bawak balik melaka. but i refused to go back since sy ade banyak test and keje yang kena sy buat. pegi klinik uitm tuh pon kena amek darah hari2. tapi, biase la..nama pon mak kan. mesti la x puas ati ifx tengok anak sendiri. my parents came by and picked me up malam rabu tuh. straight away bawak pegi hospital and kena admitted sebab panas sangat. after a few blood test yang dieorang buat, i was +ve to dengue. huhu. sy sendiri pon x faham macamane sy bleh kena denggi. haha.


well, now here i am. da sihat sket. ALHAMDULILLAH. :) sebenarnye sy still ade MC smpai hari kames nih. but then, since sy da banyak sangat tertinggal kelas, so sy pon rajen la datang ke kelas hari nih. rasa excited je nak belajar arinih. hehe. memang biase la tuh. semangat nak belajar mule2 tuh je yang excited. after this mesti macam nak ponteng kelas. hahaha!


oh ya!

sebenarnye sy tengah buat assignments geotech tadi. haha! tapi bile da jumpe internet nih da thrill sket. ye ar. da lame kot x jumpe internet. hehe. lagipon, sy x paham pape pon geotech nih. malas btol nk buat mende x faham. bek cari topic nak wat untuk presentation BEL sok. haha!


da la ade quiz germany sok.

excited! excited! haha. sy suke germany. ich liebe deutch. haha!


sy da tengok GI Joe. best gile! so kamu pon mesti pegi tengok! memang x sempat nak makan pop corn bile tengok cite tuh. haha! sy makin hebat memilih movie. ahahaha! :D


tadi buat cheese cake. harus berlagak dengan Afiq & Sopi esok! oh ye! Kamal juge!



nnti sy cite kan perkembangan cheese cake sy yang sedap tuh. haha!





nampak sedap kan cake nih? hehehe :D

You Might Also Like

0 COMMENTS