dedicated to Rose Azreena

HI BABE!
first of all, i'd like to wish you HAPPY BIRTHDAY!
well, da tua da pon kamu. gud luck in your future undertaking k dear.
whatever u do, we'll support u from behind.

sempena birthday kamu, sy nak buat 1 post untuk kamu..hehe :))
we've gone through banyak benda for the past few years. it makes us apart for a while. waktu tuh sbenarnye rase gak lost without u.
everybody mad at me sebab buat kamu macam tuh. maybe, aku terase sangat dengan ape yang ko buat kot. dat's why aku keep in silence for a while. deep inside, i missed you babe.
you're my bestfriend. you've gone through a lot of things with me. since sekolah lagi.
everybody noticed us. even among c-11 tuh pon, if ape2 kamu akan cakap dengan aku or Lea.
missed that moment.

aku nih da la banyak sakit. kamu always dengan aku. even waktu aku sakit2 tuh pon kamu leh rekod tah pape ngan Lea (serius lawak babe..hahahaha!) but it makes me feel alive again.
thanks babe!
waktu kat matrix, bahu aku nih selalu basah ngn ur tears. huhu. i love that moment. somehow rase nak marah kamu tuh ade. thinking back i know what it's like when we love someone. huhu. i always wish you're happy with him.
waktu aku nak kua matrix, kamu nanges bape hari sebab xnak aku kua. huhu~ sedih. sebab xtau and takut kamu marah, aku bagitau Lola dulu. of cos Lola sedih. so do i. tapi, kita sume still bestfriends kan.
korang respect decison aku and Acheng nak further kat UiTM.
i am happy with my decision babe. don't worry.

after kita da gado dulu, kita da macam x baek sangat.
aku tau ko noticed. ko selalu pesan kat aku whatever happen, im still your bestfriend and you always love me. so do i. in fact, AKU SYG KORANG SGT2!

aku penah sedih, happy, gained a lot of experiences ngan kamu.
i loved that moment. i'll always be.
so babe..
since today is your birthday, i just want to say:

I LOVEEEE YOU SSSSSOOOOO MUCHHHHHH!

HAPPY BIRTHDAY DEAR!

You Might Also Like

3 COMMENTS