break from buat assignments!

hehe. sy tengah buat BEL nih. tapi tbe2 Ira msg. huhu.

#1
Ira: Babe, aku xgi bel esok.
me: Laa, nape nye?
Ira: Tajuk aku cm hampeh.. xde idea.
me: laa, lek ar babe. tajuk aku pon tah ape2 tah nih.


haha! esok kiteorg ade Bel. but, since malam nih sy balik subang untuk buat cheese cake tuh, sy tinggalkan la Ira carik idea untuk our presentation Bel tomorrow. hehe. but then tajuk dia xde la x best pon. sebab she did some research bout a person named Natrah.


ok. Natrah nih mcam kira legend gak la. the whole story sy still x leh cite sebab sy takut sy pon slh topic. haha. but then, Natrah tuh topic yang best la. IN MY OPINION ok ppl! :D as for me, i chose dengue fever as my topic. tuh je yang aku master for time being. haha. at least i know something to tell about aite? :D


believe it or not, at first tadi sy nak buat pasal baby. hehe. menjadi seorang mummy kepada seorang niece and nephew buat kan sy rasa banyak sgt knowledge dalam hal2 baby nih. haha! see, mummy try to be the best tau! :)) but then, bile pk2 balik, kang lecturer nih ingat aku nih gatal nak kawen lak. so xjadi la. haha!


let me show u the true colours of me being a mummy! haha! :D








hehe. those pictures menunjukkan sy bagus bile menjaga mereka except part yang Danish buli sy dengan tarik2 mata and Queen menangis bile sy x layan die untuk tengok tv. haha!

tapi, keseluruhannya. im good okeyh! :D

You Might Also Like

0 COMMENTS