living in confusion~

hye there! haven't updated my blog untuk masa yang agak lame ka. hehe. kinda bz la. even xde la banyak keje sangat. ahahaha.
im working part time right now. saje je nak carik side income untuk shopping. hehe.
tapi, reaksi kawan2 sy amatla x memberangsangkan. haha.

#person 1: weh, nape keje? nak bayar ganti rugi langgar kete org ke? jahat sungguh ayat nih. haha.
#person 2: u keje babe? bape lame u bleh tahan? sorg lagi kawan sy yang x supportive.
#person 3: nape nye ko nak keje? ko bukan nye xde duit sangat sampai nak wa part time. sbb aku xde duit nak shopping la babe. haha
#person 4: u keje pe nih babe? macam x caye je u keje.

haa! tuh reaction kawan2 sy bile sy keje. sy nih ade muke x boleh keje sangat ke? ey, sy bleh keje tau. tapi, biasenye malas je lebih. hehehe.

at first, i loved my job. serious nih. sebab leh dapat duit and dapat banyak experience.
tapi, bile sy di tanya pasal halal and haram keje tuh, baru sy teringat.
yelaa, biasenye x teringat pon pasal nih sume.
huhuhu. so skang sy dalam confused whether nak teruskan or tak.
mmg la dapat duit, tapi tah la.
sy xla slalu akan kena servekan alkohol untuk org. in fact, blom pernah lagi pon. tapi, what if 1 day sy kena servekan? huhu.
that's y jugak la sy dalam confuse sekarang.

mak: x payah la keje if macam tuh. bukan ny xde duit sangat smpai kena keje. keje pon untuk duit shopping je. baek xpayah. etc. etc..
ayah: nak keje mmg la bleh. bagus la nak keje tuh. tapi, if sampai 1 tahap yang mcam tuh baek x payah. berdosa tau macam tuh. x elok. nasib ayah sy masih di tahap cool dalam hal nih.
anis: xpayah la keje farah. da keje macam tuh sekali. jangan la ikot budak2 lain tuh.dieorg da sah2 x kesah sume2 tuh. kena mara waktu nih. haha.
alun: xde duit sangat ke farah? if ko x comfortable ngan sume2 tuh, xpayah la keje. ala, best sangat ke ko keje tuh. budak nih memang dari awal x support sy keje.
kamal: ko tahan je la xyah shopping. if keadaan x memakse baik x payah keje. bukan nye ko susah sangat pon. stakat xleh shopping je.

kawan2 sy yang lain sy masih x tanya lagi. in fact, dieorg pon xtau sy keje. haha.
haih, macam mane nih? confuse da nih.

sy browse balik a few pictures yang sy x upload kan lagi.
meh la sy upload jap nak ilang kan confusion sy. huhu.

my dearest bf: danish :D

little Queen tengah merenung nasib. haha :))

currently i read this again. da 3x sy baca. hehe

banyak lagi gamba yang sy x upload lagi. im still searching for my camera cabel actually.

mara da sy nih sebab x jumpe lagi mende tuh. huh!

oh! smlm sy pegi tgk pelham 123! best! tapi sy quite x suke dengan ending die. buatkan sy xfaham and kena berfikir kenape jadi macam tuh. hahaha

after all best la jugak sebab dapat tgk wayang, and beli dress and shirt. hehe. :D


hehehe. t-shirt tuh sy beli kat PDI and the dress sy dapat kat 18 & 80.

this is why sy suka bekerja. sebab sy boleh beli both! huhu.

and i guess that is why sy sedih sy dalam confuse skrg. hehe.

confuse for something good aite? :D

You Might Also Like

1 COMMENTS