my cheese cake :D :D

semalam sy berjaya puasa jugak. haha! yay for me.
ye laa. selama nih asal nak puasa je mesti xjadi.
so semalam sy dengan sangat tabah teruskan puasa. hehe.
:D

balik2 kat ampang nih jam gile!!! sebab hujan memang lebat sangat.
start pukul 5.30 pm sy da kemas2 barang and tutup laptop.
hahaha!

Alun x habis2 msg cakap sempat x nak balik rumah.
Kak Rin pun macam da boring je yesterday.
Kak Nita suruh sy duduk diam2 and pegi buat roti. :)

Kak Nita: Pegi la buat roti Farah. mesti jam nih.
Kak Rin: Farah nak bukak puasa kat mane? sempat ke?
me: sempat nye. dun wory.
Kak Nita: ada roti nih. pegi la buat. nanti x sempat berbuka.
me: xpe la. xpayah. nanti sempat nye sampai shah alam.

akhirnya, memang btol2 jam. hahaha! see~ si budak degil yang x dengar kata.
nasib la Kak Nita yang comel tuh bagi sy roti. hehehehe :P

smpai2 shah alam straight pegi Amin Thai since Alun n Han da tunggu sana.
sampai sana sy terus makan dengan hebatnya. haha.

God Loves Me. :)

Abes makan sy pegi salin baju while bdk2 2 org tuh went to Bintang nak beli barang2 untuk sy buat cheese cake.
Then, pegi KLIA nak pegi fetch Liya (Alun's Friend).
sy membuat cheese cake pada jam 11.30 pm :(

Today, sy telah mengedarkan cake2 itu sebagai hadiah dari sy.
sebab...........

HARI NIH SY LAST KEJE!!!!!!!!!!!!!!

hahahaha!

p/s: cannot upload the cheese cake pics cos i dun have my lappy. :((

You Might Also Like

0 COMMENTS