sedihnye!!

there were 2 grand warehouse sales weekend nih arituh. tapi none of them yang sy dapat pegi!! huwaaa! sedih nye! :((

it suppose last saturday i went to Klang. konon2 nak pegi la warehouse tuh. sebab Guess, GAP sume stuff ade kat sane. geram gile. memang da eager nak pegi. tapi since malam tuh, my housemates and i hangout sampai pukul 5 am, so confirm la xdapat nak bangun awal. sedih!! haha. we watched 'Night At The Museum 2' malam tuh kat Cineleisure. tapi Alun and i tido dengan hebatnye. hahaha! ye laa. kiteorg balik keje da la memang penat gile. so patut di ampun kan la tido kan. padahal kiteorg yang semangat gile nak tengok. gagagaga! :D budak2 lain asek perli2 je kiteorg. haha. sory la weh. :p sy memang tido dalam wayang. hehe.

the next day tuh, i spent d whole saturday with my family. it's been a while since i left Subang and never came back. so last staurday, sy balik subang and it feels great bile kumpul camtuh. except budak2 yang datang tuh susah sangat nak balik. geram gile. huh! that night, we went to Pavillion. jalan2 and watched movie. AGAIN for me! haha. tapi malam tuh sy tengok 'Syurga Cinta'. hehe. best la gak. kelakar. :P ye ar. family type movie kan. so bagus la tengok ngan kanak2 tuh. :)

hurmmm..after all best la gak weekend nih. hari ahad balik melaka sat. gi jumpe queen! hehe. tertinggal plak cable. kalo x da transfer da gamba budak tuh. takpe2. esok! hehe.

sy maybe kena pegi KLCC katenye. kena amek tender. haha. best2. jalan2.

You Might Also Like

0 COMMENTS