do you know?

hi!
hehe. sy xtau pon nak cakap ape arinih. as for this morning, i've been thinking something. again. sama macam semalam kan?

ok ok. i have noticed ade bende yang sy da lama x buat skarang.

1) did you know sy nih da lama x membaca buku?
- i used to L.O.V.E reading. but, sekarang nih da lama x buat. in fact last week baru je masuk Kinokuniya after a few months x masuk sane. ehehehe :D

2) did you know sy nih sangat senang gaining weight? haha!
- haha! btol, btol. semalam ade kakak kat ofis nih, Kak Rin beli carrot cake and chocolate cake. sy makan banyak! then balik rumah semalam ingat nak pegi pasar malam. tapi xjadi. haha. sebab malas nak pegi sorg2. then balik rumah housemate sy kasi sy makan big mac free! hehe. as for this morning, when i was tgh siap2 nak pegi office tbe2 seluar yang longgar gile last week. da jadi tight. i was like, OMG!!!! haha.

3) did you know sekarang nih sy selalu rase xsedap ati?
- huh. i don't know what happened to me lately. tapi tuh la sy rase. results exam sy teruk ke eh?hurmm. xpon sy nak kena mara dengan bos nanti. hurmm. xpon sy jumpe org yang sy x ready nak jpe nanti. hurmm. see! im thinking too much! huh!

4) did you know sy nak konvo x lame lagi?
- haha! this one sy pon x tau nape. sy xtau nape x excited pon nak pegi konvo tuh. dulu, sy beriya suh org pegi konvo tapi sekarang sy sendiri yang da xnak pegi. haha. gile. mesti mak marah. baju konvo tuh bapak mahalnye. bleh buat blanje aku sebulan! tapi sekarang da xbest. mesti budak2 nih da hampa xdapat amek gmba dgn sy. hikhikhik. :P

5) did you know sy da start boring?
- haha. makan roti cheese nana buat. da buat sy malas. haha

duuuuhhhhhh~~

You Might Also Like

0 COMMENTS