my day.

hurm, takde bende tertentu yang saye wat arini. melainkan bangun awl2 pagi dan mule mengantuk di ptg hari. mcm sekarang. owh! ssaye membuat house chores atau dalam bahase melayu nye keje rumah. hehe. owh! saye pegi ke KL untuk menemani aunt saye pegi ke bank. saye menghantar N ke platinum dan bermain futsal. saye? boring. huhu

saye pegi menonton wayang dengan N malam tadi. melihat angus, thong & perfect snogging. cite itu cite kanak2 remaje. tapi saye suke sebab ade part yang bleh gelak 'huahuahuahua'. :P walaupun N b'iye mengajak saye menonton filem Histeria, tapi saye terpakse menunggu si comot itu balik sebab da berjanji nak menonton filem itu dengannye. huhu. baik nye saye tunggu die. walaupun die pegi menonton quarantine bersame nina itu selepas saye mahu menonton bersame nye . huh! tapi xpe. saye pasti lepas nih xkan terjadi lagi perbalahan movie. huhu. abaikan. then saye dan N bergambar di christmas tree. saye suke christmas tree. chantek!










saye cube curik kotak itu. :D


gila lompat di tgh malam bute. :P


owh. hari tuh saye pegi membeli belah ngan comot. pegi pavi. tapi sebab boring balik la. just beli jeans je kat situ. then kami bergerak secara perlahan ke pyramid pulek. haha. saye beli sweater ngn satu t-shirt untuk kakak saye yang broke. sian die. haha. owh ye! saye nak masuk kan gamba tadi. jap2. tapi tshirt kakak saye die da amek. comel tau tshirt tuh. :P




nih sweater and jeans baru sy. :D

best x?

hehe. kamu pon pegi la shopping n lompat ngn christmas tree. pasti menarek. :D

see ya!

You Might Also Like

1 COMMENTS