Sekarang ni tengah tunggu flight untuk balik ke KL. Fuh kalau lebih daripada 2 minggu duduk Miri ni, aku dah start jem dah takde apa nak bu...

This is so awkward. Dah laaaaaama sangat aku tak blog dan skill nak blogging tu pon makin takde dah. I'm hoping that no one will read th...

It happened on petang raya  where everybody's so busy with their own task. Aku biarkan Nuh main dengan Kina dan Queen sementara aku na...

Huiyo sekejap je dah 16 Ramadhan. Macam terasa tak cukup lagi amalan nak buat untuk tahun nih. Sibuk sangat aku dengan duniawi nih sampai b...

1. Kunci Kereta Lepas berbuka aku baru sedar telefon aku tertinggal dalam kereta. So, I was looking everywhere untuk cari kunci kereta....

Assalamualaikum. Okay abaikan perihal aku taip kat sini semula. (FYI, I just couldn't stop loving my very first blog. Just for th...

Assalamualaikum. ;) Pejam celik, pejam celik, Nuh dah sebulan dah hari nih. Alhamdulillah sebab ini adalah anugerah paling besar Allah...